Haupa

Друк PDF

Група компаній Haupa була заснована в 1961 році в місті Ремшайді, центрі виробництва інструментів Німеччини.

Ганс-Удо Паас заснував Haupa з метою постачання торговельних організацій високоякісним інструментом. Повага до традицій і використання сучасних методів виробництва - основні складові стабільного росту нашого підприємства.

Відділення й партнери по всій Європі створюють розгалужену дистриб’юторську мережа, ми перебуваємо в постійній готовності до поставок.

Новаторство й висока компетенція в області виробництва кабелів і високовольтної продукції, досвід у сполученні з використанням високоякісних матеріалів, гарантують поставки високоякісних продуктів, які :

  • підвищать вашу продуктивність
  • зроблять вас більше конкурентноздатними
  • підвищать ваші доходи

Hаupa сертифікована відповідно до DIN EN ISO 9000 з 1996 року (2003 DIN EN ISO 9001)

Для досягнення високої якості, відділ контролю Haupa уже на ранньому етапі прийняв рішення на відповідність ISO 9000, що контролюють всі внутрішні робочі процеси.

Всі процеси від одержання товарів до відвантаження протікають відповідно до сучасних вимог. Співробітники компанії зобов'язані регулярно підвищувати кваліфікацію, щоб відповідати зростаючим стандартам. Це дозволяє їм брати активну участь в оптимізації процесів.

QMB - фахівці з контролю якості, аналізують модифіковані структури й впроваджують їх у стандарти. Відповідність норм гарантуються перевірками незалежних аудиторів.

 
Хотіли ли б ви взяти участь у семінарі по новинках Moeller